Nieuws

Zoeken

Laatste nieuws

  • 12/07/2016

#shareoursmile campagne

In samenwerking met de brede toeristische sector (horeca, luchthaven, toerismediensten, ...) is Toerisme Vlaanderen gestart met een grootschalige campagne, in het kader van de toeristische herstelstrategie. Men wil de toeristen die ons land bezoeken een warm welkom bieden en ook de taxi's spelen hier een grote rol in als belangrijk contactpunt voor onze toeristen. Daarom stelt Toerisme Vlaanderen u de #shareoursmile campagne voor. 

 

U zal eerstdaags de speciaal ontworpen #shareoursmile geurhangers ontvangen zodat u ook actief kan deelnemen aan de campagne! 

 

 

Met een grote glimlach stellen Toerisme Vlaanderen en het Sociaal Fonds u de #shareoursmile campagne voor:

Een ambassadeurscampagne die de toeristische sector en de hospitality professionals die elke dag met passie en gedrevenheid elke toerist een topbeleving bezorgen hier in onze stad in de spotlight zet.
We zetten het warm en menselijk gelaat van onze bestemming in de verf en tonen dat we een open en gastvrije bevolking zijn en dat het hier tof is. En dit bij elk contactpunt: in de luchthaven, in de trein, in de taxi, in het hotel, in het restaurant en café, in het museum, tijdens de rondleiding, enzovoort.

 

De glimlach waarmee de toerisme professional elke dag zijn werk doet, wordt centraal gezet in deze campagne. 

Zet jij jou ook elke dag met hart en ziel en met de glimlach in voor onze bezoeker? Vervoer je onze bezoekers met de grootste glimlach? Word dan deel van onze campagne! Hoe?

  • Gebruik de #shareoursmile geurhanger, die deze week naar de taxibedrijven worden gestuurd, in je taxi en geef zo mee een gezicht aan de campagne;
  • Post online smiles van collega’s uit de sector. Deel jouw smile via onze site (www.shareoursmile.be) en kom terecht in onze wall of smiles. Er is ook een leuke wedstrijd aan gekoppeld voor de leukste #shareoursmile selfies;
  • Verzamel online ook smiles van onze bezoekers. Spoor je klanten, bezoekers aan om een selfie te nemen met een ludiek kaartje voor het gezicht en dit te delen. Ook hier kan de bezoeker leuke prijzen winnen;
  • Spoor je collega’s ook aan om deel uit te maken van deze leuke campagne opgebouwd voor en door de toeristische sector.

 

Het Sociaal Fonds voor de taxi-ondernemingen steunt deze campagne en neemt de verdeling van de geurhangers voor zijn rekening. Eerstdaags zal u deze dan ook in de bus mogen verwachten. 

We hopen alvast te mogen rekenen op uw medewerking aan dit initiatief, hoe meer taxi's met deze geurhangers rondrijden, hoe meer ze opvallen bij het grote publiek. 

 

Laten we samen trachten het toeristisch seizoen terug op de rails te krijgen door onze glimlach maximaal te delen!

Ga dus snel naar onze campagnesite www.shareoursmile.be en share your smile!

 

 Share our smile