Nieuws

Zoeken

Laatste nieuws

  • 30/11/2016

Infosessie: Duurzaam ondernemen binnen transport sectoren

De collega's van het Sociaal Fonds van de verhuissector organiseren een infosessie over 'Duurzaam ondernemen binnen transport sectoren'. Hierop zijn ook zaakvoerders uit andere transportsectoren uitgenodigd. Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Voor de snelle beslissers dus...

INFOSESSIE:

‘Duurzaam ondernemen binnen transport sectoren’

MAANDAG 19 DECEMBER 2016 van 18u30 – 21u

 

Steeds meer bedrijven en organisaties doen inspanningen om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen. Maar wat is maatschappelijk verantwoord ondernemen en waarom is het belangrijk voor bedrijven uit de transport sectoren? Wat zijn de verwachtingen van de klanten? Wat kan u specifiek doen? Hoe kan dit nieuwe business creëren? Vallen de woorden ‘duurzaamheid’ en ‘transport’ eigenlijk wel met elkaar te rijmen? Indien u met bepaalde uitdagingen geconfronteerd wordt, vragen wij u dit op voorhand bij ons aan te kaarten. Op deze manier kan deze infosessie optimaal afgestemd worden op de noden van de participerende bedrijven.

 

Op uitnodiging van de verhuissector verzorgt MVO-Vlaanderen dit lerend netwerk, ondersteund door gastspreker Benny Smets van Ninatrans.

 

Wat: Een interactieve informatieavond voor zaakvoerders en personeelsverantwoordelijken van verhuisfirma’s en deelnemers uit verwante sectoren. We zijn ervan overtuigd dat deze uitwisseling van kennis en ervaringen een grote meerwaarde kan betekenen.

 

Wij nodigen u graag uit voor dit informatiemoment op 19 december 2016 van 18u30 – 21u.

Schrijf u snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!

 

Waar? Huis van de Verhuis, Stroobantsstraat 48A, 1140 Evere. Wij voorzien buffet en drank !

 

Omdat wij graag voldoende catering voorzien vragen wij u om uw aanwezigheid te bevestigen via fax naar het nummer 02/240 45 79 of via mail juan.caballero@sfverhuizingen.be

 

Meer info: Ambassador 02/240 45 70