Nieuws

Zoeken

Laatste nieuws

  • 20/10/2017

Infosessie: Maatregelen voor wie aanwerft of opleidt

Dinsdag 28 november van 19u tot 21u: Intersectorale info- en netwerksessie: Maatregelen voor wie aanwerft of opleidt. Ziet u het bos nog door de bomen?

Ligt u wel eens wakker van de vraag of u niet teveel betaalt voor uw werknemers? Sommige werkgevers stellen de aanwerving van een nieuwe werknemer uit omwille van de hoge loonkosten. In het Brusselse en Vlaamse Gewest worden er evenwel heel wat maatregelen genomen om het aanwerven van nieuwe werknemers financieel aantrekkelijk te maken.  Het zou jammer zijn indien u geen gebruik maakt van de premies en kortingen omdat u ze niet kent of omdat u vreest voor bijkomende administratieve beslommeringen. Bovendien werden de tewerkstellingsmaatregelen in het Brusselse Gewest op 1 oktober 2017 aangepast.


Lino Van Molle, Actiris en Sandra Tuijbens, VDAB, zullen u die avond handig door de waaier van maatregelen in Brussel en in Vlaanderen gidsen. U zal na deze sessie de begrippen Activa, IBO, peterschapspremie, werkhervattingstoeslag voor 55+ers, eerste werknemer en volgende, opleiding cheques, aanwervingsincentives, RSZ-kortingen voor jong, oud, met of zonder ervaring, laaggeschoold, arbeidsbeperkingen … volledig onder de knie hebben.


We zijn ervan overtuigd dat het uitwisselen van ideeën en ervaringen heel verrijkend werkt, en daarom voorzien we ook in een informeel moment, waarbij u met een hapje en drankje met collega’s uit de sector en andere transportsectoren kan bijpraten.

 

Concreet:

Voor wie: Een interactieve informatieavond voor zaakvoerders en personeelsverantwoordelijken. 

Wanneer: Op dinsdag 28 november  2017 van 19u – 21u.

Waar: Huis van de Verhuis, Stroobantsstraat 48A, 1140 Evere.

 

Deze infosessie wordt u gratis aangeboden door de sectoren: Verhuizingen, Transport & Logistiek, Taxi & VVB, ondernemingen der openbare en speciale Autobusdiensten en Autocardiensten, Handel in Brandstoffen en Logos.

 

Meer info en inschrijven via mail naar info@taxi-info.be of 02/245.11.77

 

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt!