Nieuws

Zoeken

Laatste nieuws

  • 11/03/2022

Intersectorale info-en netwerksessie:VDAB rekruteringskanaal

Er is momenteel een krapte op de arbeidsmarkt waardoor er een heuse war on talent aan de gang is. Het is dus enerzijds belangrijk om je als bedrijf te profileren en te onderscheiden van andere bedrijven. Anderzijds is het ook belangrijk om de juiste kandidaten aan te trekken. Een Belangrijke onderdelen van het rekruteringsproces zijn het opstellen van een vacature en kiezen voor kanalen de juiste kanalen om je vacature bekend te maken. Eén van die kanalen is VDAB.

Waarom is het zo belangrijk om mijn vacatures op de site van VDAB te plaatsen? Hoe plaats en onderhoud ik mijn vacatures? Welke dienstverlening biedt VDAB aan? Is deze dienstverlening gratis? Dit zijn nog maar enkele vragen uit een hele reeks die dan spontaan naar boven komen en waar we graag een antwoord op krijgen.


Tijd dus voor een nieuw, interactief lerend netwerk waarin dit thema aan bod komt. We nodigen hiervoor Tanja Maquet, expert vacaturewerking VDAB, en Marleen Verschaeren, VDAB Accountmanager T&L provincie Antwerpen, uit om hun expertise met ons te delen.  


Dit lerend netwerk is gratis, maar inschrijven is wel verplicht. Schrijf je dus hier snel in. Je kan ervoor kiezen om ter plaatse of online mee te volgen. Duidt zeker aan bij de inschrijving op welke manier je wil deelnemen.


Praktisch: 

Voor wie? Een interactieve informatiesessie voor zaakvoerders en personeelsverantwoordelijken.

Wanneer? Op donderdag 24 maart van 9u30 tot 12u. Volg je online mee dan ontvang je de link enkele dagen ervoor.

Meer info? Neem contact met ons op 

E: elisabeth.salaets@sociaalfonds.be//T: 02/240.16.66 – 0472/629.139


Deze sessie wordt georganiseerd door de volgende sectoren: Verhuizingen, Transport & Logistiek, Afhandeling op Luchthavens, Taxi & VVB, Autobus & Autocar, Handel in Brandstoffen, Rijn- en Binnenvaart en Logos.