Nieuws

Zoeken

Laatste nieuws

  • 26/09/2023

Dag van inclusie - 03/10/2023

De campagne mobiliseert zaakvoerders, hr-medewerkers, collega’s om een inclusieve actie op te starten op of vanaf 3 oktober en die via de campagnepagina www.dagvaninclusie.be aan te melden.  

Welke actie dat is, bepaalt uw bedrijf helemaal zelf. Het kan gaan om een interne of externe activiteit, groot of klein, fysiek of digitaal.

Op 3 oktober, de Dag van Inclusie, zetten we met deze campagne de spotlights op de deelnemende acties en bedrijven. 

Dag van Inclusie komt dichterbij – tijd voor actie!


Dinsdag 3 oktober - de Dag van Inclusie - komt met rasse schreden dichterbij. Staat het aanmelden van jullie actie nog op je to do-lijst? Dan is nu het moment om dat te doen! 


En vergeet niet: ook als klein bedrijf of met kleine acties kom je ver. Dat bewijst Schilderwerken Zenner, de winnaar van de Inclusieve Onderneming Award 2022. Hoe ze die titel verworven? Door mensen van allerlei pluimage kansen te bieden en te kijken naar wat ze kunnen in plaats van wie ze zijn. Bekijk hun verhaal op www.dagvaninclusie.be/award/.


Onderneem jij even inclusief als Schilderwerken Zenner en wil je dat graag tonen? Meld je actie aan voor Dag van Inclusie via www.dagvaninclusie.be/formulier/ en ontvang onze tips over hoe je die op 3 oktober kan laten opvallen.